Cea mai gustoasă rețetă de Chifteluțe de dovlecei – Rețetă simplă și usoară

Ingrediente:

  • 2 dovlecei verzi
  • mărar
  • câteva fire de pătrunjel
  • 2-3 fire de ceapă verde
  • 200 g brânză telemea
  • 2 ouă
  • 2 căței de usturoi
  • 1 morcov
  • 3 linguri făină
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

1. Pentru început, dăm dovleceii prin răzătoarea mare. Procedăm la fel și cu morcovul.

2. Într-un bol, amestecăm dovleceii cu morcovul, ceapa tăiată mărunt, usturoiul dat prin răzătoare, verdeața tăiată mărunt. După ce am obținut o compoziție omogenă, adăugăm brânza telemea, ouăle bătute, sarea, piperul și făina. Amestecăm bine, pe urmă formăm chiftelele.

3. Prăjim chiftelele într-o tigaie încinsă cu ulei, la foc mic, pe ambele părți.

Să le savurați cu poftă! Poftă bună!

Loading...